Nyitvatartás: hétfő-csütörtök: 7:30-16:15, péntek: 7:30-15:00

GPS: 47.4283707, 18.9639006

Küldjön üzenetet!

Telephely: Törökbálint hrsz. 0152/12.

Tel.: +36 23 430-561

E-mail: isoglobe@isoglobe.hu

Bemutatkozás

Az ISOGLOBE Hungary Kft.-t több mint 20 éve alapítottuk azzal a céllal, hogy gépészeti szigetelőanyagokkal lássuk el a magyar piacot. Cégünk megalakulásától kezdve jelentős szereplőként vesz részt ezen a piacon.

A fejlődés következtében bővítettük termékkörünket. Fejlesztéseket hajtottunk végre a légtechnikai termékek saját gyártására. A modern technikai követelményeknek megfelelő légtechnikai elemek gyártásához szükséges gépeket állítottunk be az elmúlt években, amely lehetővé tette a magas színvonalú gyártást, biztosabb áruellátást eredményezve. Legfőbb törekvésünk, hogy kölcsönös előnyök alapján megbízható kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, amely alapja a közös sikernek.

Számunkra fontos szempont a korszerűség és jó minőség. Partnereinket gyors ajánlatadással és rövid szállítási határidővel segítjük. Cégünk hosszútávú kapcsolatot ápol az Alnor gyárral, mely részünkre biztosítja a légtechnikai idomok széles választékát.

Törökbálinton és Debrecenben van telephelyünk, és lerakataink Budaörs, Debrecen, Székesfehérvár, Budapest, Pécs, Békéscsaba városokban. Megrendeléseiket saját gépjárműveinkkel az Általános Szerződési Feltételek szerint szállítjuk ki.

Kiszolgálunk: szakboltokat, szakmai vállalkozókat, karbantartókat, kivitelezőket. Kollégáink nagy szakmai tapasztalattal, szaktanácsokkal állnak vevőink rendelkezésére.

Cégfilozófiánk is kötelez:
Mi azért dolgozunk, hogy Ön a legkorszerűbb, legjobb terméket kapja a kedvező áron, rövid idő alatt.

ISOGLOBE Hungary Kft. csapata

Cégadatok

Cégnév: ISOGLOBE HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Alapítás éve: 2001.

Cégjegyzékszám: 13-09-168597

Adószám: 12653227-2-13