Nyitvatartás: hétfő-csütörtök: 7:30-16:15, péntek: 7:30-15:00

GPS: 47.4283707, 18.9639006

Küldjön üzenetet!

Telephely: Törökbálint hrsz. 0152/12.

Tel.: +36 23 430-561

E-mail: isoglobe@isoglobe.hu

Kommuniké

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk értesíteni, hogy az AZ FLEX Kft. átvette az Isoglobe Hungary Kft. nagykereskedelmi tevékenységét. A két cég közötti megállapodás alapján az Isoglobe Kft. tovább értékesítési tevékenységét az AZ FLEX Kft. folytatja "AZ FLEX - Isoglobe Légtechnika divízió" néven.

Az ajánlatadási és megrendelési folyamatok egyelőre a korábbi kommunikációs csatornákon történnek. Az Isoglobe Kft. teljes személyi állománya csatlakozott az AZ FLEX Kft.-hez, így a korábbi kapcsolatok is megmaradnak.

Mivel az átvétel a szokásosnál gyorsabban történik, ezért kérjük türelmüket és megértésüket, ha fennakadások történnének. A fent leírt lépéssel az Isoglobe vevői és partnerei a korábbinál biztosabb és magasabb szintű kiszolgálást kapnak. Célunk nemcsak a vevők megtartása, hanem a szolgáltatási színvonal növelése, széles termékkínálat biztosítása, jobb üzleti feltételekkel.

Az "AZ FLEX - Isoglobe Légtechnika divízió" továbbra is az Isoglobe Kft. telephelyén tevékenykedik, de tervben van, hogy rövid távon a jelenlegi helynél megfelelőbb területre költözzön a környéken.

Kérjük, hogy az átmeneti időszakban, mely reményeink szerint nem tart tovább két-három hónapnál, segítsék kollégáinkat türelmükkel és megértésükkel.

A fentiekkel kapcsolatban minden kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre.

Mivel az AZ FLEX Kft. az Isoglobe Kft. kereskedelmi tevékenységét vásárolta ki, ezért mindennemű, az Isoglobe Kft.-vel kapcsolatos kérdéseikkel kérem keressék Heim Márton urat, az Isoglobe Kft. jelenlegi ügyvezetőjét. Egyéb kérdés esetén Félegyházi Gábor úr, az AZ FLEX Kft. ügyvezetője áll rendelkezésükre.

Bízunk abban, hogy kapcsolatunk a korábbinál magasabb szintre emelkedik és a jövőben is számíthatunk az "AZ FLEX - Isoglobe Légtechnika divízió"-nál is megtisztelő megrendeléseikre és stratégiai partnerségükre.

Tisztelettel:
Félegyházi Gábor
ügyvezető igazgató
AZ FLEX Kft.

Törökbálint, 2020. november 15.

További hírek

Székhelyváltozás

Székhelyváltozás

Értesítjük kedves Partnereinket, hogy székhelyünk és számlázási címünk módosult!

Tovább

Árkorrekció

Árkorrekció

Kedves Partnereink! A kialakult járványügyi helyzet miatt számos megelőző intézkedést vezettünk be, mellyel sikeresen biztosítottuk az akadálytalan áruforgalmat és az Önök kiszolgálását.

Tovább

Tájékoztatás

Tájékoztatás

Kedves Partnereink! A jelenlegi járványügyi helyzet miatt kialakult sajnálatos euró-árfolyam változások következtében cégünk az árváltoztatás jogát minden termékkörnél fenntartja.

Tovább

Polietilén és kaucsuk csőhéj termékcsoport áremelés

Polietilén és kaucsuk csőhéj termékcsoport áremelés

Kedves Partnereink! A polietilén és kaucsuk csőhéjak területén évek óta tartott árainkat az euro árfolyam kedvezőtlen változása, a munkaerő, üzemanyag- és alapanyagárak folyamatos növekedése miatt emelnünk szükséges.

Tovább

Rögzítéstechnika áremelés

Rögzítéstechnika áremelés

Kedves Partnereink! A rögzítéstechnika területén 2015 óta tartott árainkat az euro árfolyam kedvezőtlen változása, a munkaerő, üzemanyag- és alapanyagárak folyamatos növekedése miatt emelnünk szükséges.

Tovább

Alukasírozott bazaltgyapot csőhéj akció

Alukasírozott bazaltgyapot csőhéj akció

Kedves Partnereink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy kedvező áron, raktárkészletről elérhető az alukasírozott bazaltgyapot csőhéj termékünk.

Tovább

Év végi nyitvatartás

Év végi nyitvatartás

Kedves Partnereink! Tekintsék meg év végi nyitvatartásunkat!

Tovább

Leltár miatti nyitvatartás változás

Kedves Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. október 18-23. között leltárt tartunk!

Tovább

2019. augusztus 14.

Augusztusi akció!

Tisztelt Partnereink! Örömmel értesítjük Önöket, hogy alábbi termékeinket most akciós áron kínáljuk!

Tovább

2019. február 27.

Tavaszi akció!

Tisztelt Partnereink! Örömmel értesítjük Önöket, hogy alábbi termékeinket most akciós áron kínáljuk!

Tovább

2019. február 5.

Facebook nyereményjáték

Tisztelt Partnerünk! Örömmel értesítjük, hogy nyereményjátékot indítunk Facebook felületén.

Tovább

2019. január 31.

2019. januári hírlevél

2019. januári hírlevelünk, amelyben készleten tartott alukasírozott kaucsuk lapokról tájékoztatjuk Partnereinket.

Tovább

2018. december 19.

Szervezeti megújulás 2018

Cégünk arculatváltáson, szervezeti megújuláson megy keresztül, ennek következtében éves leltárunkat előre hoztuk 2018. novemberre.

Tovább

2018. december 19.

Új telephely

Októberben társaságunk új telephelyre költözött, ahol megújult környezetben, változatlan termékkörrel várjuk vásárlóinkat!

Tovább