Nyitvatartás: hétfő-csütörtök: 7:30-16:15, péntek: 7:30-15:00

Telephely: Törökbálint hrsz. 0152/12

Tel./Fax: +36 23 430-561

E-mail:

Üzenet küldése

IsoGlobe Hungary Kft.

IsoGlobe Hungary Kft. – Légtechnika, rögzítéstechnika, szigeteléstechnika

Légtechnikai felfüggesztések

Légtechnikai felfüggesztések

Leírás

Csatornafüggesztő: "L" vagy "Z" alakú légcsatorna függesztő, tűzi-horganyzott szalagból, EPDM rezgéscsillapító gumibetéttel. Négyszögletes légcsatorna elemek rögzítésére. Hőmérsékleti tartomány -40°C és +120°C között.

Gerendakapocs: Az acélgerendákról és tartókról való függesztés gyors és egyszerű megoldása. A gerendakapocs anyaga horganyzott acél. A magasság állítása a gerendakapocs furatán átvezetett menetes szár és az arra felülről rátekert anyacsavar segítségével történik.

Spirálcső függesztő: Spirálcső függesztő, tetszőleges méretű kör és négyszög keresztmetszetű légcsatornák felfüggesztésére. Anyaga galvanikusan horganyzott acél, rezgéscsillapító gumibetéttel. A rögzítőfülek az előre kialakított hajlítási helyeken a kívánt légcsatorna mérethez állíthatók. Ajánlott maximális terhelés 230 N. -40°C és +120°C között alkalmazható.

Trapézfüggesztő: Galvanikusan horganyzott acél trapézlemez függesztő, szerelvények trapézlemezhez történő függesztéséhez, gumibetétes rezgéscsillapítóval és M8-as, vagy M10-es csatlakozó menettel. Alakja a hajlítási pontok segítségével könnyen az adott trapézlemez profilhoz igazítható. Rögzítése a függesztő végein és az oldalról átlyukasztott trapézlemezen átvezetett menetes szár segítségével történik.

← Vissza

Fő partnereink:

Alnor IK K-Flex NMC SPUR